Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nomenius
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inregistrare marci Nomenius
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inregistrare marci si desene industriale la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Urmarirea Buletinelor de Proprietate Industriala in scopul determinarii incalcarii drepturilor proprii in vederea formularii de opozitii in fata Comisiei Opozitii din Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Formularea de opozitii fata de depunerea spre inregistrare de catre terti a marcilor si desenelor industriale care va incalca drepturile.

Formularea de contestatii impotriva deciziilor Comisiei Examinare Marci si a Comisiei.

Examinare Desene Industriale din cadrul Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci de refuz a inregistrarii marcilor si desenelor industriale proprii.

Formularea de contestatii impotriva deciziilor Comisiei Opozitii din cadrul Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci de admitere a inregistrarii marcii sau a desenului industrial al concurentului care incalca un drept anterior.

Realizarea de cercetari documentare in domeniul marcilor si a desenelor industriale inregistrate in Romania.

Administrarea portofoliului de marci sau desene industriale in vederea urmaririi datelor de expirare a inregistrarilor si depunerea cererilor de reinnoire.

Daca aveti o intrebare legata de inregistrarea marcii dumneavoastra, sunati fara nici o obligatie la 0745 007 311 pentru 15 minute de consultatie gratuita - www.nomenius.ro
Din Gura in Gura